Dutch Danish English Finnish French German Norwegian Swedish

 RESERVEER NU: +31 (0)517-579 282

Café Restaurant

Gezellig borrelen of een hapje eten
Café - Restaurant


Even bijkomen van de fietstocht? Pauzeren tijdens die lange autorit? Gewoon een borreltje drinken? In het café-gedeelte van hotel De Steenen Man komt alles samen: de lokale bevolking, onze hotelgasten, pauzerende fietsers, motorrijders, vogelaars en toevallige passanten.


Op het ruime terras rondom het hotel is er altijd een plekje uit de wind en in de zon. Genieten van de schapen die grazen op de zeedijk.


De inwendige mens versterken? Vanaf 11.30 uur is de keuken geopend. Onze keuken is sterk door de heerlijk verse vis uit de Waddenzee. Natuurlijk ook een lekkere biefstuk en vegetarische gerechten staan op de menukaart.

Het café ademt de sfeer van weleer en kenmerkt zich door het “thuis” gevoel. Waardoor de plek uitermate geschikt is voor feesten en partijen. Voor vrienden, fiets- en motorploegen zijn er speciale arrangementen. Gezellig en gemoedelijk is het café, waar de tijd lijkt stil te staan.

Kom binnen en ontsnap aan de hectiek van de dag in hotel De Steenen Man!

Fiets huren?

  • Het Hotel heeft elektrische fietsen te huur.

    Met weinig inspanning de omgeving verkennen? Dat kan op onze e-bikes!  U krijgt routekaarten mee, zodat u alle mooie plekjes zelf kunt ontdekken!

Promo Friesland